1 op 1 VIP Soulsession

Wil je graag een 1 op 1 Soulsession om inzicht te krijgen in bepaalde (levens)vragen en/of ondersteuning in je transformatieproces?

Gedurende een sessie van 1,5 uur of 3 uur zal ik je begeleiden in een bijzonder en diepgaand gesprek met je zelf. Naast dat ik je op energetisch niveaus zal ondersteunen, help ik je tevens om daar waar nodig je ervaringen te vertalen naar betekenisvolle inzichten. Dit doe ik door mij af te stemmen op jouw energie en ‘read‘ ik met je mee.

Voorafgaand aan je 1 op 1 Soulsession plannen we eveneens een introductie call in. Zodat ik je uiteindelijke sessie volledig kan stemmen op  je wensen, vragen of eventuele pijnpunten die je zou willen healen. Na afronding van je bestelling krijg automatisch een link doorgestuurd waarmee je de beide sessies gelijk kunt inplannen.

Ik zie er alvast naar uit.

1 op 1 VIP Soulsession van 1,5 uur

 188,00 227,48

1 op 1 VIP Soulsession van 3 uur

 255,00 308,55