Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€444
Begin

Versterk je intuïtie en ervaar een shift in je bewustzijn

Een transformerende reis door je chakra’s via 8 Soulsessions + 1 bonus transformatie-sessie

Gedurende 18 weken gaan we een reis maken door onze chakra’s en trainen we je intuïtie. Het resultaat van deze 9 Soulsessions is een shift in je gehele bewustzijn: het brengt niet alleen je chakra’s in balans, maar verhoogd tevens je frequency waardoor o.a. je intuïtieve vermogens worden versterkt.

Je krijgt op op een dieperliggend niveau inzicht in jezelf en je ware potentie omdat je leert luisteren naar de stem van je ziel. Je activeer je verbinding met de energie vanuit de aarde en het universum waardoor je bewustzijn wordt verruimd en het licht van je ziel in je lichaam zal gronden.

Hoe ziet deze Soulsession Expedition eruit?

  • 8 live Soulsessions (via Zoom) waarbij we een reis door de chakra’s maken. Deze sessies vinden telkens plaats op donderdagavond van 19.30 tot circa 22.00 uur
  • 8 video’s waarin ik toelichting zal geven op de energiewerking van elk van de chakra’s
  • 1 bonusopdracht: transformatie van je oude ‘programmeringen’ + 1 extra Live Soulsession waarin we de resultaten van je opdracht zullen bespreken/readen
  • Deelname aan een besloten Telegram groep ter ondersteuning in je proces

Vanwege de opbouw van de sessies en de persoonlijke groei die de deelnemers zullen doormaken, is deze expedition niet in losse Soulsessions te volgen. Daarnaast geldt er een maximum van 8 deelnemers om daarmee voldoende aandacht en ondersteuning in deze reis te kunnen geven.

—♥—

Expedition Inhoud

Uitklappen