Angela Weghorst

Remember who you are and the world will change

Als klein meisje wist ik dat er ‘meer’ was

Ik was me bewust van het feit dat alles energie is. Dat de wereld eigenlijk een magisch speelveld is, waarin wij met onze intentie alles kunnen creëren wat we maar wensen. Ik was nog verbonden met mijn diepere zelf, met thuis. Net zoals veel kleine kinderen dat nog zijn. Maar ik wist ook dat ik de diepe wijsheid die ik in mij droeg, evenals mijn magische skills gaandeweg zou verliezen. Ik had het immers gezien bij de volwassenen om me heen. Dus ik beloofde mezelf dat ik dit alles op een dag weer zou herinneren. En dan zou ik zoveel mogelijk anderen helpen ontwaken tot hun ware zelf. Die tijd is nu.

Het was een lange weg met vele kronkels en onverwachte afslagen. Een weg van vallen opstaan. Ik wilde zoveel mogelijk leren en daarbij het leven vanuit verschillende gezichtspunten bestuderen om daarmee mijn eigen visie te kunnen vormen. Zo heb ik Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft gestudeerd, twaalf jaar de opleiding ‘intuïtieve ontwikkeling & energy reading’ bij Margriet van Bentem gevolgd. Ben ik jaren werkzaam geweest als marketeer (o.a. verantwoordelijk voor Maxi Cosi) en als marketing-/consumer insights consultant (zie TwinQ, gespecialiseerd in brand positioning/development. En de laatste 15 jaar werkzaam als trainer/coach persoonlijke- & intuïtieve ontwikkeling en energy/aura reader.

Maar boven alles heb ik het meeste geleerd door mezelf toe te staan om weer te ontwaken tot mijn ware zelf. Door te luisteren naar het fluisterende stemmetje in mijn hart.

Its time…

Time to break free from the matrix

Time to release your inner light

Its time 

—★—

Achter de sluiers van de fysieke werkelijkheid, ligt de essentie van wat is & het begin van de magie

De rode draad in al mijn werkzaamheden is mijn fascinatie voor mensen: wie zijn ze, waarom zijn ze zoals ze zijn en doen wat ze doen? En vooral: waarom zijn we hier? Om hier antwoord op te krijgen heb ik talloze boeken over de psyche van de mens gelezen, me verdiept in quantum physics, neuro-marketing, spiritualiteit en esoterie en heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar de ander en mezelf.

Waar ik overigens de meeste antwoorden vond, was de opleiding ‘energetische waarneming en intuïtieve ontwikkeling’, die ik twaalf jaar heb gevolgd (EKV bij Margriet van Bentem). Daar heb ik o.a. geleerd om veel dieper naar mezelf en anderen te kijken: voorbij de sluiers van de fysieke werkelijkheid.  Het helpt me om razendsnel tot de kern te komen. Want juist achter die sluiers ligt de kern, de essentie van wat is. En daar is waar de magie begint.

Mijn droom is dat iedereen zichzelf kan zijn, gewoon zoals ie is

Mijn droom is dat iedereen de kans krijgt om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn, en niet een aangepaste versie zoals (we denken dat) anderen willen dat we zijn. Maar zich weer herinnert wie we daadwerkelijk zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we gebruik maken van ieders volledige potentie, ieders unieke passies en talenten, dat we met z’n allen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Voor nu en later. Mijn verlangen is om zoveel mogelijk mensen te kunnen raken en inspireren waardoor ze hun eigen kern & kracht (her)ontdekken, zich herinneren wat hun unieke plek in het geheel is en kunnen doen wie ze zijn.

Oftewel: “Be the best of whatever you are”  – Martin Luther King Jr.

—★—

Mijn passie is het achterhalen wat er diep in de harten van jong en oud speelt

Mijn passie is het achterhalen van wat er diep in de harten van jong en oud speelt en dit vertalen naar concrete insights en inspiration waar je gelijk mee aan de slag kunt. De zoektocht naar de essentie en de juiste vertaling hiervan is iets wat me mateloos boeit en inspireert. Hierbij ga ik telkens op zoek naar de twinkeling in de ogen, die aangeeft dat je de juiste snaar weet te raken om iemand in beweging te zetten.

Die twinkeling zorgt ervoor dat ik een stap verder ga dan het bieden van inzicht alleen. Ik ben namelijk pas tevreden als ik zowel een helder overzicht heb kunnen bieden als de kern weet te raken. Want juist in die kern, die essentie ligt voor mij het antwoord voor echte innovatie en groei. En ik ben er stiekem best een beetje trots op dat ik aan de wieg heb mogen staan van talloze succesvolle marketing proposities en persoonlijke transformaties.

Anders: het échte verhaal van generatie Zenz, de 5- tot 25 jarigen van nu

Kinderen tot een jaar of zes hebben het talent om volledig te doen wie ze zijn. Ze leven volledig in het nu. Ze zijn verbonden met hun pure essentie en de magische wereld om hen heen. Naarmate je opgroeit leer je jezelf echter steeds meer aan te passen aan de verwachting van anderen of ‘de norm’ op school, straat of (social) media. Je raakt je zelf stukje bij beetje kwijt. 

Er is iets aan de hand met de kinderen en jongeren van nu. Je kent vast wel een kind in je omgeving dat ‘anders’ is dan wat tot nu toe ‘normaal’ was. Met mijn boek geeft ik je een kijkje recht in het hart van Generatie Zenz, gebaseerd op een grootschalig onderzoek onder meer dan vierduizend 5- tot 25-jarigen. En wellicht leer je door mijn boek niet alleen deze bijzondere generatie beter kennen, maar ook jezelf.. meer weten over mijn boek?

"Voor iedereen die met jongeren te maken heeft of in jongeren geïnteresseerd is, voor iedereen die in de wereld van vandaag én morgen geïnteresseerd is, is dit boek meer dan lezenswaardig"

Helmar Niemeijer
Recensie: Managementboek

"Ik ben geraakt door dit gefundeerde en krachtige pleidooi om voorbij de verwachtingen, labels, normering en maskers te kijken, zodat we de uniekheid van onze kinderen en jongeren weer gaan zien en omarmen. Het geeft mij als leerkracht en ouder een compleet en helder inzicht in de huidige generatie, opvoeding… en uiteindelijk ook in mezelf"

Karin van de Vegte
leerkracht basisonderwijs, ECHA specialist hoogbegaafdheid

"Een absolute aanrader voor als je met kinderen en jongeren te maken hebt, zowel in je werk als privé! Het boek leert je anders naar hen te kijken en geeft richting in hoe je ze kunt ondersteunen om, zoals Angela het zegt, "de mooiste versie van zichzelf te worden"

Mary van Hoek-Hendriks
Docente Food Innovation HAS Hogeschool

"Weghorst beschrijft op nauwkeurige, gedetailleerde wijze haar onderzoek…’  ‘Ze doet dit op een manier die je raakt. Het is geen droog, wetenschappelijk boek geworden, maar een boek dat leeft"

Willem van Hartskamp
Recensie: BoekenBloggenderwijs

ANDERS - Het échte verhaal van Generatie Zenz, de 5- tot 25-jarigen van nu (Kopie)

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Ik vertel je er graag meer over. Stuur een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Of plan een kennismakingsgesprek met mij in en ervaar gelijk of er een klik is tussen ons.

Naast onderstaand aanbod deel ik mijn inzichten graag met je via o.a. lezingen/inspiratiesessies en mijn AngelTalks podcast op YouTube en Spotify.

—♥—

SoulSessions©

Verhoog je frequentie en laat je inspireren door de stem van je ziel-Met behulp van de Soulsessions leer je jezelf ondersteunen en begeleiden in deze bijzondere tijd van verandering. De Soulsessions bestaan uit krachtige, geleide meditaties waarbij je o.a. leert om je energiesysteem in balans te brengen, terwijl je diepgaand inzicht krijgt in relevante thema’s in je leven.

Energy/aura reading

Een goed gesprek met je Zelf, met mij als je tolk- Tijdens dit gesprek met je (hogere) zelf, krijg je op een dieperliggend niveau inzicht in jezelf en de hoofdthema’s die in deze levensfase spelen in je persoonlijke en professionele leven. Afhankelijk van je vraag kun je ook inzicht krijgen in bijv. je potentie, levensmissie en de mate waarin je op je ‘pad’ loopt en jezelf daarbij ondersteunt of saboteert.

Soul Purpose Program©

Vind de sleutel naar jezelf mbv de Personal BrandKey©-Met het Soul Purpose programma krijg je via de Personal BrandKey diep inzicht in jezelf, in dat wat jou uniek maakt. Je krijgt oa. inzicht in je (ziels)missie, talenten en drijfveren en beantwoordt vragen als: wie ben ik, wat wil ik nu écht en wat heb ik te bieden?

Personal Leadership

Omarm je natuurlijk leiderschap en vergroot daarmee je impact - Dit persoonlijk leiderschapsprogramma leert je om (meer) te koersen op je innerlijke wijsheid en te handelen vanuit zelfvertrouwen. Je ervaart meer rust en balans in denken, voelen en handelen. Je impact (op het gedrag van anderen) wordt sterk vergroot doordat je een natuurlijk leiderschap uitstraalt.

—★—

CRKBO geregistreerd

AngelTalks is onderdeel van TwinQ. En TwinQ voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs. Met kort beroepsonderwijs wordt bedoeld: alle opleidingen die zijn gericht op het (beter) laten functioneren van personen in een (toekomstige) werkkring.

Door de registratie in het CRKBO-register heeft TwinQ een btw-vrijstelling voor alle individuele sessies, workshops en trainingen. Daarnaast hebben de meeste bedrijven een personeelsbudget voor scholing en/of persoonlijke ontwikkeling. Voordeel van deze registratie is dat opdrachtgevers ervan op aan kunnen dat TwinQ aan de kwaliteitseisen voor kort beroepsonderwijs voldoet. Meer informatie vind je op de website CRKBO

—♥—