Soulsessions

Verhoog je frequentie en laat je inspireren door de stem van je ziel

“Quiet the mind and the souls will speak” – Buddha

Met behulp van de Soulsessions leer je jezelf ondersteunen en begeleiden in deze bijzondere tijd van verandering. De Soulsessions bestaan uit krachtige, geleide meditaties/visualisaties waarbij je o.a. leert om je energiesysteem in balans te brengen.
Je voelt je krachtiger, stabieler, meer geaard  en hebt  geleerd hoe je je eigen grenzen en energieveld kunt beschermen tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Daarnaast krijg je middels de Soulsessions op een dieperliggend niveau inzicht in jezelf omdat je een leert luisteren naar de stem van je ziel.
Alles bestaat uit energie; zo ook je lichaam, gedachtes, herinneringen, emoties etc. We beschikken hierdoor over een enorme database aan informatie die ligt opgeslagen in ons energiesysteem/aura.

Meld je nu aan voor de Live Soulsession van 11 november (Engelstalig)

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

We zijn het alleen verleerd om er in ons dagelijks leven (bewust) gebruik van te maken. Vanaf het moment dat we naar school gaan, ligt de nadruk op de ontwikkeling van het rationele denken. Daarmee leren we eveneens het natuurlijk vermogen om te luisteren naar onze innerlijke wijsheid af.
Daarnaast zijn we vergeten dat de wereld eigenlijk een magisch speelveld is, waarin we met onze intentie alles kunnen creëren wat we maar wensen. Dat we in staat zijn om onszelf te healen en ondersteunen door ons energiesysteem te helpen herinneren aan haar zelf-genezende vermogens.

—★—

Vind je het tijd voor een goed gesprek met je zelf en wil je frequentie van je energiesysteem verhogen?

Is het tijd voor een goed gesprek met je échte zelf, je innerlijke wijsheid, de stem van je ziel?
Wil je leren om uit je hoofd, richting je hart te gaan, waardoor je meer rust en balans ervaart en als vanzelf de juiste inzichten en inspiratie kunt vinden?
Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven m.b.v. diepgaande inzichten over jezelf en het in balans brengen/verhogen van de frequentie van je energiesysteem?

Dan zijn de Soulsessions echt iets voor jou.
Laat je verrassen door de stem van je innerlijke wijsheid en het diepgaande effect dat de Soulsessions op je dagelijks leven zullen hebben.

Engelstalige Soulsessions

Meld je nu aan voor de Live Soulsession van 11 november om 8pm Central European Time | 1pm Central Time.

Of beluister de geleide meditaties/ visualisaties van voorgaande Soulsessions

Nederlandstalige Soulsessions

Meld je nu aan voor Soulsession Expedition (= 10 Live Soulsessions) die in December van start gaat.

Of beluister de geleide meditaties/ visualisaties van voorgaande Soulsessions.

1 op 1 Soulsession of bespreken ervaringen

Wil je graag een 1 op 1 Soulsession om inzicht te krijgen in een bepaald thema, oude pijn op te ruimen en/of je ervaringen met me bespreken? Boek dan nu je private session.

—★—

Wat is het resultaat van de Soulsessions?

Je hebt op een dieperliggend niveau inzicht in jezelf en relevante thema’s in je leven.
Je voelt je krachtiger, stabieler, meer geaard en hebt geleerd hoe je je eigen grenzen en energieveld kunt beschermen tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Daarnaast heb je geleerd om je energieveld meer in balans te brengen en de fequentie ervan te verhogen.
Je ervaart meer rust, balans en zelfvertrouwen in zowel je persoonlijke als professionele leven.
Je hebt geleerd om uit je hoofd richting je hart te gaan om daar de benodigde antwoorden en oplossingen te vinden.
Je hebt beter leren luisteren naar de stem van je intuïtie/je ziel, waardoor deze steeds sterker en krachtiger zal worden.

Soulsessions: een goed gesprek met jezelf

Met behulp van de Soulsessions leer je jezelf te ondersteunen en begeleiden in deze bijzondere tijd van verandering. De sessies bestaan uit krachtige, geleide meditaties/visualisaties en bevatten telkens de volgende onderdelen:

  • het opschonen en in balans brengen van je eigen energiesysteem (zeker in deze periode van groot belang voor hoogsensitieve mensen die veel negatieve energie en angst van anderen opvangen).
  • diepgaand inzicht in relevante thema’s  die tevens helend doorwerken op je zelfgenezend vermogen. Per Soulsession zal telkens ander thema aan bod komen.

Om optimaal gebruik te maken van de krachtige meditaties/visualisaties, is het belangrijk de opgedane ervaringen op te schrijven en daar waar mogelijk te vertalen naar concrete inzichten. Hierbij is het goed om te beseffen dat je rationele brein slechts een deel van de ervaringen kan bevatten, maar dat je energiesysteem ze op de juiste manier weet te integreren.

Live deelname – toegang tot voorgaande Soulsessions

De live Soulsessions zijn online (via Zoom) te volgen en duren circa 1,5 uur (afhankelijk van tijd benodigd voor het live delen van ervaringen). Na afloop krijg je onbeperkt toegang tot de geluidsbestanden van de betreffende Soulsession.
Bij deelname aan een live Soulsession maak je niet alleen gebruik van de energie op dat moment, maar heb eveneens de mogelijkheid om je ervaringen te delen (zowel tijdens de sessie zelf als via mail na afloop). Ik zal je hierbij daar waar nodig ondersteunen om je ervaringen te vertalen naar betekenisvolle inzichten. Dit doe ik door mij af te stemmen op jouw energie en ‘read‘ ik met je mee.
Komt deelname aan de Live Soulsessions niet zo goed uit? Of wil je liever de geleide meditaties/visualisaties op je eigen moment beluisteren? Geen probleem, je kunt altijd de geluidsbestanden van voorgaande sessies beluisteren. Aangezien er al een flink aantal Soulsessions (zowel Nederlands- als Engels-talig) hebben plaatsgevonden kun je daarbij kiezen uit een thema dat jou op dit moment het meest aanspreekt.

CRKBO geregistreerd

TwinQ voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs. Met kort beroepsonderwijs wordt bedoeld: alle opleidingen die zijn gericht op het (beter) laten functioneren van personen in een (toekomstige) werkkring.
Door de registratie in het CRKBO-register heeft TwinQ een btw-vrijstelling voor alle individuele sessies, workshops en trainingen. Daarnaast hebben de meeste bedrijven een personeelsbudget voor scholing en/of persoonlijke ontwikkeling. Voordeel van deze registratie is dat opdrachtgevers ervan op aan kunnen dat TwinQ aan de kwaliteitseisen voor kort beroepsonderwijs voldoet. Meer informatie vind je op de website CRKBO

—♥—