Soul Purpose Programma©

Vind de sleutel naar jezelf mbv de Personal BrandKey

“Can you remember who you were, before the world told you who you should be” – Danielle LaPorte.

Met het Soul Purpose programma verkrijg je diepgaand inzicht in jezelf, in dat wat jou uniek maakt. Je krijgt o.a. antwoord op vragen als: wie ben ik, waar sta ik voor, wat wil ik nu écht en wat heb ik te bieden? Je (her)ontdekt je kern en kracht en leert hoe je optimaal gebruik kunt maken van je talenten, ervaringen en persoonlijkheid. Omdat je op een dieperliggend niveau met jezelf aan de slag gaat, durf je uiteindelijk (de beste versie van) jezelf te zijn en dit ook aan de buitenwereld te laten zien.

Wellicht herken je het gevoel dat het tijd is om je kern en kracht (terug) te vinden. Om te gaan staan voor jezelf en je eigen weg te volgen. Misschien sta je aan de
vooravond van je carrière. Of je bent al jaren werkzaam en
 twijfelt of je (nog) wel op de juiste weg zit

Dan komen al snel vragen als: wie ben ik en wat wil ik nou eigenlijk écht? Wat maakt mij bijzonder en uniek? Waarschijnlijk heb je hier al vaker over nagedacht maar blijkt het toch moeilijk om hier voor jezelf duidelijk antwoord op te krijgen.

—★—

Benieuwd naar jouw unieke kern en kracht? Wil je diepgaand inzicht op vragen als: wie ben ik en wat wil ik nou écht?

Wil je optimaal gebruik maken van je talenten, ervaringen en persoonlijkheid?
Overweeg je om deel te nemen aan een loopbaantraject om te ontdekken wat de volgende stappen in je carrière zullen zijn?
Vind je het tijd om het beste uit jezelf naar boven te halen dit op een authentieke manier uit te stralen op zowel persoonlijk als professioneel vlak?
Dan is dit Soul Purpose Programma echt iets voor jou.
Je krijgt diepgaand inzicht in jezelf, in dat wat jou uniek maakt. Daarnaast biedt het Soul Purpose Programma duidelijke richting voor het vinden en volgen van je eigen weg. Je zult uiteindelijk merken dat je meer kracht uitstraalt en de impact op anderen wordt vergroot waardoor niemand meer om jou heen kan (ook jijzelf niet).

Voor wie, waar en wanneer?

 • Het Soul Purpose Programma is geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, zichzelf beter wil leren profileren en/of zich wil oriënteren op de volgende carrière stap.
 • Het programma bestaat uit 6 sessies van elk circa 3 uur gedurende 3-6 maanden
 • Je krijg tevens intensieve online begeleiding bij het schrijven van je Personal BrandKey (incl. je levensverhaal). Dit levert uiteindelijk een duidelijk overzicht van de puzzelstukjes in je leven op, waardoor ‘alles op z’n plaats valt.’
 • De sessies vinden bij voorkeur in elkaars fysieke aanwezigheid plaats, maar mocht dit niet mogelijk zijn dan is het ook mogelijk om de sessies via Zoom te doen.

Soul Purpose groepsprogramma

 • Je leert in dit groepsprogramma niet alleen van jezelf, maar ook van anderen.
 • Investering:  €555 en exclusief een optionele 1:1 VIP sessie van €155 (exclusief 21% btw voor zakelijke deelnemers).
 • Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

  Soul Purpose VIP programma

  • Aangezien het om een individueel traject gaat, zal het programma volledig op jou afgestemd zijn.
  • Investering: €1555 (excl. 21% btw voor zakelijke deelnemers en excl. aanvullende locatie-kosten indien de sessies buiten Utrecht plaatsvinden).

   Wat is het resultaat van dit Soul Purpose programma?

   Je hebt diepgaand inzicht in wie je bent, wat jou uniek maakt en waarom
   Je durft (de beste versie van) jezelf te zijn en dit ook aan de buitenwereld te laten zien
   Je weet waar je kracht ligt en hoe je deze optimaal kunt benutten
   Je bent je bewust van je maskers en je valkuilen en hebt geleerd hoe je jezelf kunt ondersteunen
   Je hebt geleerd om (beter) te luisteren naar je intuïtie waardoor je steeds meer op je eigen wijsheid kunt vertrouwen
   Je merkt dat je meer zelfvertrouwen en kracht uitstraalt en dat jouw impact op anderen is vergroot.

   Met het Soul Purpose Programma obv de Personal BrandKey© ontdek je in 3-6 maanden wat jou uniek maakt op zowel persoonlijk als professioneel vlak

   Aan de hand van het Soul Purpose programma help ik je om in 3 tot 6 maanden diepgaand inzicht te krijgen in jezelf. Tijdens dit programma maak ik gebruik van de Personal BrandKey© dat is gebaseerd op de BrandKey, een model dat regelmatig wordt gebruikt voor de positionering van merken of producten. Hierbij wordt uitgegaan van een merk of product dat nog ontwikkeld moet worden en naadloos dient aan te sluiten bij haar doelgroep. Je gaat dus als het ware op zoek naar een unieke plek voor een nieuw te ontwikkelen merk of product.

   Het verschil met de Personal BrandKey is dat deze uitgaat van wie jij al van nature bent. Iedereen is anders, anders dan alle anderen en heel bijzonder dus. Er is niemand precies zoals jij. Je bent alleen vergeten wat jou zo bijzonder en uniek maakt. Want alles wat je bent en wilt zijn, zit allang in je. Daarom hoef je het alleen nog maar even te zien en te omarmen om jouw unieke plek in te kunnen nemen. Omdat je op een dieperliggend niveau met jezelf aan de slag gaat, durf je uiteindelijk jezelf te zijn en dit ook aan de buitenwereld te laten zien. Vandaar dat het programma wordt afgesloten met een elevator pitch waarin jij vol zelfvertrouwen en op een krachtige manier gaat staan voor wie je bent. 

   —★—

   Personal BrandKey© voor de vierde jaars studenten van de HAS Hogeschool

   In 2015 heeft de HAS Hogeschool besloten om de ‘Personal BrandKey’ op te nemen in het onderwijsprogramma van de opleiding Food Innovation. Hier door worden jaarlijks circa vijftig vierdejaars studenten voorbereid om vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt te betreden. En elk jaar geven een aantal studenten vooraf aan ietwat sceptisch te zijn: ze denken bijvoorbeeld dat ze zichzelf al voldoende kennen of zien op tegen het mediteren. Maar achteraf zijn ze stuk voor stuk erg enthousiast en onder de indruk dat ze beter in hun vel zitten en hun eigen kern en kracht hebben ontdekt. Klaar voor de toekomst dus! Ben je benieuwd naar het resultaat van voorgaande jaren? Bekijk dan deze blog.   

   Personal BrandKey© basis voor het MBO Keuzedeel Persoonlijk Profileren

   Vol trots kan ik melden dat sinds 2018 het keuzedeel Persoonlijk Profileren van Edu’Actief is gelanceerd! Dit keuzedeel ondersteunt mbo-leerlingen in hun persoonlijke ontdekkingsreis op weg naar de beste versie van zichzelf.

   Ik ben dan ook supertrots dat ik hier aan hebben mogen meewerken als mede-auteur en dat de Personal BrandKey en mijn boek ‘Anders’ hier een prominente plek in hebben gekregen…

   —★—

   CRKBO geregistreerd

   AngelTalks is onderdeel van TwinQ. En TwinQ voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs. Met kort beroepsonderwijs wordt bedoeld: alle opleidingen die zijn gericht op het (beter) laten functioneren van personen in een (toekomstige) werkkring.

   Door de registratie in het CRKBO-register heeft TwinQ een btw-vrijstelling voor alle individuele sessies, workshops en trainingen. Daarnaast hebben de meeste bedrijven een personeelsbudget voor scholing en/of persoonlijke ontwikkeling. Voordeel van deze registratie is dat opdrachtgevers ervan op aan kunnen dat TwinQ aan de kwaliteitseisen voor kort beroepsonderwijs voldoet. Meer informatie vind je op de website CRKBO

   —♥—