Persoonlijk leiderschap

Omarm je natuurlijk leiderschap en vergroot daarmee je impact

“Echt leiderschap dwing je niet af maar straal je uit” – Angela

Met behulp van dit persoonlijk leiderschapsprogramma leer je om (meer) te koersen op je innerlijke wijsheid en te handelen vanuit zelfvertrouwen. Je ervaart meer rust en balans in denken, voelen en handelen. Je impact (op het gedrag van anderen) wordt sterk vergroot door het in balans brengen van je energieveld waardoor je een natuurlijk leiderschap uitstraalt.

Wat is de overeenkomst tussen mensen die succesvol zijn? Ze doen wie ze zijn. Ze vallen samen met zichzelf. Er is geen verschil tussen: ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’ en ‘wat heb ik te bieden’. Ze worden niet gehinderd door hun ratelende brein dat de neiging heeft om de werkelijkheid net een tikkeltje minder rooskleurig weer te geven. Maar laten zich naast hun ‘gezonde verstand’ leiden door hun innerlijke wijsheid die verder g
aat dan kennis. Ze durven naast hun ratio te luisteren naar hun gevoel en intuïtie en maken hierdoor gebruik van álle kennis en informatie die ze bij zich dragen.

Je hebt wellicht aan jezelf en anderen bewezen dat je veel in je mars hebt en merkt dat er veel van je wordt gevraagd. In de meeste gevallen kun je hier ook aan voldoen. Maar soms ervaar je dat hard werken alleen niet genoeg is. Dan zou je willen dat je meer overtuigingskracht en innerlijke wijsheid tot je beschikking had, waardoor alles nét niet iets soepeler verloopt. Dat je een natuurlijk leiderschap uitstraalt waarmee je anderen zonder moeite kunt inspireren en overtuigen. Of dat je beter en vaker kunt luisteren naar de innerlijke stem die jou precies de juiste inzichten kan geven. Herkenbaar?

—★—

Zou jij meer willen koersen op je intuïtie en handelen vanuit zelfvertrouwen en natuurlijk leiderschap?

Wil jij je impact vergroten zonder daarvoor hard te moeten ‘werken’? Wil je meer reageren vanuit rust, balans en zelfvertrouwen in zowel je persoonlijke als professionele leven?
Wil je meer gebruik maken van je intuïtie, je innerlijke wijsheid, die vele malen wijzer en slimmer is dan je rationele brein? Zou je meer gebruik willen maken van je natuurlijk leiderschap waardoor je anderen makkelijker kunt inspireren en overtuigen?

Dan is dit Persoonlijk Leiderschapsprogramma echt iets voor jou.
Met dit leiderschapsprogramma krijg je diepgaand inzicht in jezelf en jouw unieke kern en kracht.
Je leert o.a. te luisteren naar je intuïtie en zet daarmee gelijktijdig je energieveld in beweging waardoor je ook op een dieperliggend niveau met jezelf aan de slag gaat. Je zult uiteindelijk merken dat je meer kracht uitstraalt en de impact op anderen wordt vergroot.

Voor wie, wat, hoe en wanneer?

 • Voor wie: dit Persoonlijk leiderschapsprogramma is geschikt voor iedereen die zijn of haar intuïtie en natuurlijk, persoonlijk leiderschap verder wil ontwikkelen. Enige ervaring met intuïtieve en/of persoonlijke ontwikkeling is een pré maar niet noodzakelijk. Dit programma is eveneens aan te bevelen voor oud-deelnemers aan het Soul Purpose programma (Personal BrandKey), die zichzelf verder willen blijven ontwikkelen
 • Duur van het programma: 3-6 maanden, met 7 sessies van elk circa 3,5 uur
 • Certificaat: na afronding van het programma wordt een TwinQ-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname

 

 Leiderschapsprogramma

 • Aangezien het om een individueel traject gaat, zal het programma volledig op jou afgestemd zijn.
 • Investering: de kosten voor deelname aan dit individuele programma bedragen nu €2555 (excl. 21% btw voor zakelijke deelnemers).

—★—

Wat is het resultaat van het Persoonlijk Leiderschapsprogramma?

Je hebt diepgaand inzicht in jezelf, je weet waar je kracht ligt en hoe je deze optimaal kunt benutten.
Je hebt geleerd om (beter) te luisteren naar je intuïtie waardoor je steeds meer op je eigen wijsheid kunt vertrouwen.
Je merkt dat je meer zelfvertrouwen en kracht uitstraalt en dat jouw impact op anderen is vergroot.
Je ervaart meer rust, balans en zelfvertrouwen in zowel je persoonlijke als professionele leven
Je straalt een natuurlijk leiderschap uit waarmee je anderen zonder moeite kunt inspireren en overtuigen.

Met dit Persoonlijk Leiderschapsprogramma leer je (beter) te luisteren naar álle informatie die je bij je draagt en ervaar je de impact en kracht van je eigen energiesysteem

Het Persoonlijk Leiderschapsprogramma is een intensief traject bestaande uit 7 sessies van elk 3,5 uur. Tijdens deze sessies maken we zowel gebruik van de bewuste als onderbewuste kennis en informatie die je bij je draagt. Een mens is immers veel meer dan z’n brein. 

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is namelijk gebleken dat wij voor meer dan 85% de dingen onbewust doen, zoals keuzes maken of handelingen verrichten. Daarom spreek ik dan ook zowel je ratio, emotie als intuïtie aan:

  • Ratio: het vermogen om te denken, dingen te begrijpen, te verklaren en onder woorden te brengen.
  • Emotie: de stem van je behoeftes en verlangens en de sleutel om verandering in gang te zetten.
  • Intuïtie: de stem van je innerlijke waarneming, weten en wijsheid, een stem die verder gaat dan kennis.

Dit doen we middels geleide meditaties/visualisaties, metaforensessies, diverse oefeningen en gesprekken. Je leert o.a. te luisteren naar je intuïtie en zet daarmee gelijktijdig je energieveld in beweging. Dit zorgt ervoor dat je ook op een dieperliggend niveau met jezelf aan de slag gaat. Je zult uiteindelijk merken dat je meer kracht uitstraalt en de impact op anderen wordt vergroot. Tijdens de sessies maak ik gebruik van mijn meer dan 15 ervaring in energy/aura reading en healing waardoor ik je ook energetisch kan ondersteunen in je proces.

De inhoud van het programma zal zoveel mogelijk wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Daarnaast zullen waarschijnlijk de volgende thema’s aan bod komen:

 • Waar sta ik nu en waar wil ik naar toe?
 • Wat is mijn relatie tot mezelf en de ander?
 • Wat zijn mijn maskers en meest belemmerende overtuigingen en hoe kan ik hier het beste mee omgaan?
 • Wat is mijn kern en kracht?
 • Wat houdt mij tegen om te leven in overvloed en hoe kan ik dit doorbreken?
 • Wat is mijn grootste angst –verlangen en hoe kan ik deze laten samenwerken? 

Om het traject een vliegende start te geven, is het aan te bevelen om de eerste sessie te starten met een persoonlijke reading. Tijdens dit ‘gesprek met jezelf’ krijg je op een dieperliggend niveau inzicht in jezelf en de hoofdthema’s die in deze levensfase interessant voor je zijn. Deze inzichten kunnen een mooi startpunt zijn voor de volgende sessies. 

—★—

CRKBO geregistreerd

AngelTalks is onderdeel van TwinQ. En TwinQ voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs. Met kort beroepsonderwijs wordt bedoeld: alle opleidingen die zijn gericht op het (beter) laten functioneren van personen in een (toekomstige) werkkring.

Door de registratie in het CRKBO-register heeft TwinQ een btw-vrijstelling voor alle individuele sessies, workshops en trainingen. Daarnaast hebben de meeste bedrijven een personeelsbudget voor scholing en/of persoonlijke ontwikkeling. Voordeel van deze registratie is dat opdrachtgevers ervan op aan kunnen dat TwinQ aan de kwaliteitseisen voor kort beroepsonderwijs voldoet. Meer informatie vind je op de website CRKBO

—♥—