Anders: het échte verhaal van generatie Zenz, de 5- tot 25 jarigen van nu

Kinderen tot een jaar of zes hebben het talent om volledig te doen wie ze zijn. Ze leven volledig in het nu. Ze zijn verbonden met hun pure essentie en de magische wereld om hen heen. Naarmate je opgroeit leer je jezelf echter steeds meer aan te passen aan de verwachting van anderen of ‘de norm’ op school, straat of (social) media. Je raakt je zelf stukje bij beetje kwijt. 

Er is iets aan de hand met de kinderen en jongeren van nu. Je kent vast wel een kind in je omgeving dat ‘anders’ is dan wat tot nu toe ‘normaal’ was. Met mijn boek geeft ik je een kijkje recht in het hart van Generatie Zenz, gebaseerd op een grootschalig onderzoek onder meer dan vierduizend 5- tot 25-jarigen. En wellicht leer je door mijn boek niet alleen deze bijzondere generatie beter kennen, maar ook jezelf.. meer weten over mijn boek?

"Voor iedereen die met jongeren te maken heeft of in jongeren geïnteresseerd is, voor iedereen die in de wereld van vandaag én morgen geïnteresseerd is, is dit boek meer dan lezenswaardig"

Helmar Niemeijer
Recensie: Managementboek

"Ik ben geraakt door dit gefundeerde en krachtige pleidooi om voorbij de verwachtingen, labels, normering en maskers te kijken, zodat we de uniekheid van onze kinderen en jongeren weer gaan zien en omarmen. Het geeft mij als leerkracht en ouder een compleet en helder inzicht in de huidige generatie, opvoeding… en uiteindelijk ook in mezelf"

Karin van de Vegte
leerkracht basisonderwijs, ECHA specialist hoogbegaafdheid

"Een absolute aanrader voor als je met kinderen en jongeren te maken hebt, zowel in je werk als privé! Het boek leert je anders naar hen te kijken en geeft richting in hoe je ze kunt ondersteunen om, zoals Angela het zegt, "de mooiste versie van zichzelf te worden"

Mary van Hoek-Hendriks
Docente Food Innovation HAS Hogeschool

"Weghorst beschrijft op nauwkeurige, gedetailleerde wijze haar onderzoek…’  ‘Ze doet dit op een manier die je raakt. Het is geen droog, wetenschappelijk boek geworden, maar een boek dat leeft"

Willem van Hartskamp
Recensie: BoekenBloggenderwijs

ANDERS - Het échte verhaal van Generatie Zenz, de 5- tot 25-jarigen van nu (Kopie)